default_mobilelogo

Van eenmalig Benefietconcert naar Stichting Zeeland Zingt

In 2015 werd Nepal getroffen door een zware aardbeving waarbij vele slachtoffers zijn gevallen. Vele mensen raakten hierdoor dakloos en moesten verder op straat leven. Dit trof ons zo dat we de handen bijeen geslagen hebben en op korte termijn een Benefietconcert gehouden hebben met als thema “God die helpt in nood”. Hieraan werkten mee Pieter Heykoop en Bram Bout. We mochten veel mensen ontvangen en hebben een schitterend bedrag opgehaald om hiermee het werk van Bijzondere Noden te steunen. Wat een eenmalige actie zou moeten blijven pakte uiteindelijk toch anders uit. We kregen van links en rechts vele vragen of we hiermee door konden gaan omdat het niet alleen goede doelen helpt maar ook voorziet in een behoefte.

Na veel wikken en wegen hebben we met elkaar besloten door te gaan door jaarlijks een aantal avonden te organiseren waarbij zowel samenzang, koorzang alsook instrumentaal  avondvullende programma’s worden georganiseerd.

Dit bleek moeilijker dan gedacht. Hiervoor moest veel geregeld worden.

Op 31 oktober werd door een drietal mensen een officiële handtekening geplaatst onder de oprichtingsakte van Stichting Zeeland Zingt. Met de oprichtingsakte konden we door naar de Kamer van Koophandel om ons officieel in te laten schrijven.  Na ontvangst van de bevestiging zijn we samen naar de bank gegaan en hebben we een rekening geopend. Het echte werk kon beginnen en gaat op dit moment nog steeds gestaag voort.

Inmiddels zijn er al vele avonden georganiseerd en zullen er in de onbekende toekomst nog vele concerten gehouden worden. We heten u daarvoor van harte welkom. Onze avonden zijn vrij toegankelijk of indien nodig tegen een kleine vergoeding. Op onze avonden is er voor elk wat wils. Kortom een avond voor het hele gezin.